21. 11. 2013.

O novom Blink-182... #vesti

U skorašnjem intervjuu Mark Hoppus je izjavio da bi sledeći album Blink-182 mogao da producira Bill Stevenson. Još uvek nema potvrđenih informacija ali je sasvim izvesno da ćemo slušati novu Blink muziku naredne godine. Poslednji album 'Neighborhoods' izašao je 2011. posle toga krajem 2012. objavili su mini album 'Dogs Eating Dogs' digitalno i nezavisno.

Ko je Bill Stevenson?
Počeo je kao bubnjar kalifornijskog punk benda Descendents, sa kojim još uvek svira. Godinama je svirao u Black Flag i njegovom drugom projektu All. Za Stevenson-a bi moglo da se kaže da je jedan od najvažnijih punk producenata danas, spisak albuma iza kojih stoji je dug i impresivan. Samo neki od naslova su: Alkaline Trio - 'My Shame Is True', NOFX - 'Self Entitled', Rise Against - 'Endgame', Puddle of Mudd - 'Famous', Anti-Flag - 'The Terror State'...

U ostalim Blink-182 vestima: gitarista Tom DeLonge će ovog meseca objaviti knjigu za decu 'The Lonely Astronaut On Christmas Eve'. Oni koji su je pročitali opisuju je kao "knjigu za mlade i one koji su mladi u srcu!".
povezane vesti:
Blink-182 & LL Cool J (!?) #video
Blink-182 zatvorili Blizzcon 2013 #video
Blink-182 nastupili na KROQ-u #video

Нема коментара:

Постави коментар