3. 3. 2013.

Katy B - novi album je 95% gotov AUDIO

Dub Step/Pop pevačica Katy B je izjavila da je njen drugi album uskoro biti završen. Fantastični, prvi album 'On A Mission' je izašao još 2011. U toku 2012. sa Mark Ronson-om je objavila pesmu "Anywhere in the World" za Olimpijske Igre u Londonu i Coca Cola-u.

Na pitanja Billboard-a o novom izdanju: "Pesme su odlične, napisali smo neke odlične stvari i nadam se da ćemo tako nastaviti. Trenutno se pesme miksuju, i ne znaš čega ćeš se setiti i dosnimiti u zadnjem trenutku. Muzika više deluje kao da je pravljena za slušanje u dnevnoj sobi a ne u dance klubovima. Kada sam imala 18 godina, sve je bilo u slobodi. Slobodni ste da budete šta hoćete, roditelji više ne mogu da vam kažu kad da se vratite kući. Mislim da je nov album više podređen vezama i ljubavi ali i realnosti. Kada razmislite šta ste sve prošli u životu i ne shvatate da ste morali da se borite za vašu sreću."

Decembra prošle godine Katy B je izdala besplatan EP, na kom su pored nje gostovali i Jessie Ware, Diplo, Wiley, Iggy Azalea, Zinc, Geeneus and Jacques Greene.
'Danger EP' sadrži četiri pesme: "Aaliyah", "Danger", "Got Paid" i "Light As A Feather"


Нема коментара:

Постави коментар