3. 3. 2013.

Pearl Jam/Guns N' Roses bend? VIDEO

Mike McCready gitarista Pearl Jam je udružio snage sa Duff McKagan-om za novi bend, na bubnjevima je Barrett Martin iz Screaming Trees.

Supergrupa još uvek nema ime, a pevač će biti, otkriva McCready: "Različiti ljudi, najverovatnije ćemo pitati Jaz Coleman-a iz Killing Joke da gostuje."

Gitarista je objasnio kako su došli na ideju za bend: "Duff, Barret i ja smo se našli. Napisali smo neke nove pesme i preradili smo neke Mad Season demo snimke sa nikad objavljenog 'Disinformation' albuma. Videćemo šta ćemo sa tim pesmama. Pričali smo sa Jaz Coleman-om iz Killing Joke da snimi neke vokale i tražimo i druge pevače za ostale numere."

Mad Season je bio bend u kom su Mike McCready i Barret Martin sarađivali sa pevačem Alice In Chains Layne Staley-om. Bend je radio početkom devedesetih i objavio je jedan album 'Above', koji će uskoro biti re-izadat. Drugi album 'Disinformation', za koj su urađeni demo snimci, nikada nije objavljen.

Ideja za novi bend je došla kada su McReady i Martin radili na re-izdanju 'Above' albuma. Martin je rekao: "Imao sam gomilu ideja za nove pesme, i Mike ja imao gomilu ideja... Odlučili smo da odemo u studio i snimimo ih. U ovom trenutku pesme su već poslate različitim pevačima. Mike i Duff pregovaraju sa ljudima jer oni poznaku svakog."



Mad Season - Above Deluxe - EPK from Pearl Jam on Vimeo.

Нема коментара:

Постави коментар