6. 11. 2013.

Kompletirani glavni izvođači Download Festivala 2014 #vesti #DL2014

Nedelja 15. jun 2014, na iznenađenje mnogih, je dan kada će glavne zvezde Download Festivala biti Aerosmith. Ovo je prvi put da američki rockeri nastupaju na ovom festivalu i prvi put da ovako netipičan bend bude nosioc dana. Download nije festival mladih bendova pored Black Sabbath, glavne zvezde su bili i Def Leppard i AC/DC ne treba spominjati Iron Maiden, Metallica, bilo je i iznenađenja kao The Prodigy ali je ovo presedan da američki rock/blues bend kao Aerosmith bude glavno ime bilo kog dana. Kao glavna podrška istog dana nastupaju Alter Bridge što dođe logično ako se uzme u obzir muzički pravac i poreklo.

Očekivana imena pored Aerosmith su bili Pearl Jam i Foo Fighters, još dva izvođača koja nisu nastupala u Donington Park-u i verujem da bi se bolje uklopili, pogotovu Grohl i ekipa.

Pored Aerosmith i Alter Bridge koji zatvaraju festival, prvog dana nastupaju Rob Zombie i Avenged Sevenfold, drugog Fall Out Boy i Linkin Park koji će odsvirati u celini svoj prvi album 'Hybrid Theory'.
povezane vesti:
Linkin Park za drugi dan Download Festivala #vesti #DL2014 
Download Festival 2014, prva najava #vesti #DL2014  
Glasanje za Download 2014 #DL2014 #vesti 

Нема коментара:

Постави коментар