11. 12. 2012.

Glavne zvezde Bloodstock Festivala

Slayer su potvrđeni kao treći i finalni nosioci programa festivala. Bend će nastupiti u nedelju 11. avgusta 2013, za petak je zadužen King Diamond, a subota je dan za Lamb Of God.


Kerry King gitarista legendarnih Slayer kaže: "Jedva čekam da izađem na binu Bloodstack-a. Metal festival u Britaniji? Nego šta! Biće kao pakao na zemlji i jedva čekam da se družim sa mojim britanskim prijateljima."

Do sada potvrđeni bendovi za Bloodstock 2013, za petak pored King Diamonda, Accept, Municipal Waste, Dark Funeral, Firewind, Ex Deo. Subota: Lamb Of God, Avantasia, Kataklysm. Nedelja: Slayer, Anthrax, Devil Driver, Amorphis, Fozzy, White Chapel. Svi potvrđeni izvođači su na glavnoj Ronnie James Dio bini, koja nosi naziv po preminuloj legendi heavy metal-a, pevaču Rainbow i Black Sabbath i kao solo umetnik.


Za Sophie Lancaster binu još uvek nema potvrđenih imena. Bina nosi naziv po preminuloj tinejdžerki iz Engleske. Devojku su ubili u Lancashire-u 2007. godine samo zato jer je poklonik goth muzike i stila oblačenja.

Machine Head sa Bloodstock 2012


Нема коментара:

Постави коментар