18. 12. 2012.

Metallica vraća solaže u svoje pesme

Bubnjar Lars Ulrich je u intervjuu za Metal Hammer najavio da bend sprema nove pesme i da vraćaju gitarske solaže u svoje pesme. Nov materijal zvuči teže, energično i ludo kaže Ulrich.

Svoj sledeći album bend planira da izda u 2014. godini. Za sada poslednji 'Death Magnetic' izašao je 2008. O pripremama za novi album Lars je rekao: "Stvari koje smo juče svirali su zvučale teže, energično, glasno, brzo, ludo. Ja sam više koristio doboš a momci su više solirali ako nekog interesuje."

Otkrivajući još detalja o novom materijalu bubnjar dodaje: "Ovo što sada radimo svakako deluje kao nastavak onog od pre četiri godine." O producentu Rick Rubin-u i mogućoj ponovnoj saradnji: "Volim Rick-a, svi volimo Rick-a, u kontaktu smo sa njim, ali videćemo ko će producirati album."


Metallica je objavila DVD 'Quebec Magnetic' pod okriljem svoje izdavačke kuće Blakened Recordings. Kompletna diskografija benda je sada u vlasništvu nove izdavačke kuće. Razlog za takav poslovni potez bend je obrazložio većom kreativnom slobodom.

povezane vesti:
Ko se pojavljuje u Sound City filmu
Još snimaka sa 'Quebec Magnetic' Metallica VIDEO
Metallica "Puppets" video sa 'Quebec Magnetic' DVD-a
Metallica prvi promo za ‘Quebec Magnetic’ DVD
Metallica osnovala Blackened Recordings

Нема коментара:

Постави коментар