18. 12. 2012.

Garbage uskoro počinjemo snimanje

Garbage su počeli rad na novom albumu, posle sedam godina pauze bend se vratio izdanjem 'Not Your Kind Of People' u 2012. Snimanje novog materijala je zakazano za kraj januara.

Album će snimati u New York-u, Butch Vig idejni tvorac benda i bubnjar kaže: "Ulazimo u studio krajem januara početkom februara." Shirley Manson pevačica dodaje: "Dobra stvar je što i ne razmišljamo u smislu albuma, samo razmišljamo o novoj muzici i to zapravo radi u našu korist. Pre smo sporije radili jer smo dosta išli na turneje - odemo i snimamo album godinu dana, pa se vratimo na turneju. Sada smo shvatili da možemo da snimimo dve-tri pesme, da ih objavimo, pa da ih malo sviramo na koncertima."

Peti studijski album 'Not Your Kind Of People' objavljen je 14. maja 2012. Odlično izdanje značilo je povratak benda na muzičku scenu posle sedam godina pauze. Nekada velike MTV zvezde, Garbage danas je ozbiljan elektro pop bend bez pretenzija za muzički svet kome su nekad pripadali. Album je uglavno dobio odlične ocene od recenzenata i jedan je od prijatnijih iznenađenja ove godine. Sa albuma su skinuta četiri singla "Blood for Poppies", "Battle in Me", "Big Bright World", "Control".


Нема коментара:

Постави коментар