8. 1. 2013.

Nova pesma Brett Detar-a AUDIO

Nekada pevač indie-emo benda Juliana Theory sada kao solo umetnik, Brett Detar sprema svoje drugo izdanje. Pesma "A Soldier's Burden" je postavljena na youtube stranici pevača i možete je besplatno preuzeti ako se prijavite na mail listu preko njegovog sajta. Akustični country folk u duhu američkih velikana Levon Helm-a, Willie Nelson-a i Kriss Kristoferson-a je pravac kojim se kreće Brett Detar u svojoj solo karijeri.
Sa Juliana Theory Detar je uz puno vrištanja i glasnih gitara napisao neke od najemotivnijih rock pesama u 21. veku. Muzički biznis u Americi je izuzetno surov što su momci iz Juliana Theory i osetili i posle četiri odlična albuma se raspali, deo članova je osnovao Vesta, bend sličnog  muzičkog pravca kao i Juliana Theory.
Brett Detar je posle nekoliko godina pauze i poslova koji nemaju veze sa muzikom rešio da se posveti solo karijeri i pravcu koji ga je uvek inspirisao.
Prvi album 'Bird In The Tangle' je objavio 2010. godine, izdanje možete besplatno preuzeti sa njegovog sajta. Country muzika koju vredi slušati bi bila kratka recenzija pesama sa prvenca Brett Detar-a.
Izvođač koji svakako zaslužuju vašu pažnju.



Poslušajte predivnu "A Soldier's Burden":



ako vam se sviđa pošaljite mu poruku:

http://Instagram.com/BrettDetar
http://facebook.com/BrettDetarMusic
http://twitter.com/BrettDetar
http://BrettDetar.Tumblr.com

Нема коментара:

Постави коментар