16. 1. 2013.

Još jedna vest o Dave Grohl-u i Sound City-ju AUDIO

Objavljena je nova pesma sa albuma koji prati objavljivanje filma Sound City. Muzika koju su kreirali muzičari koji su učestvovali u snimanju dokumentarca o čuvenom studiju za snimanje iz Los Angeles-a biće sastavni deo nastupa benda Sound City Players. Pored nastupa na Sundance Festival-u uz premijeru filma, bend će održati i koncert u Hollywood Palladium u L.A.-u, 31. januara 2013.
Nova objavljena pesma sa soundtrack za Sound City je "From Can To Can't" sa Corey Taylor-om (Slipknot, Stone Sour) na vokalima, Rick Nielsen (Chip Trick) gitara, Scott Reeder (Kyuss) i Dave Grohl bubnjevi.



Bend Sound City Players čine pored Grohl-a: Pat Smear, Taylor Hawkins, Chris Shiflett i Nate Mendel iz Foo Fighters, Krist Novoselic sa kojim je Grohl svirao u Nirvana-i, Brad Wilk bubnjar Rage Against The Machine i ikona hardcore-a Lee Ving iz FEAR kao i legende Stevie Nicks, John Fogerty, Rick Springfield i Rick Nielsen.

Sa probe za predstojeće koncerte, Krist Novoselic i Pat Smear:



Dave Grohl gost na novom GHOST albumu

Švedski metal bend Ghost je snimio obradu "I'm A Marionette" grupe ABBA. Dave Grohl je radio produkciju i svirao bubnjeve. Pesma će biti objavljena kao B strana singla "Secular Haze". Novi album Ghost objavljuju na proleće, ime je 'Infestissumam'.

povezane vesti:

Нема коментара:

Постави коментар