23. 3. 2013.

Novi solo album Bruce Dickinson-a VIDEO

Pevač Henning Basse (ULI JON ROTH, SONS OF SEASONS, ex-METALIUM) je u skorašnjem intervjuu sa Metal Meltdown izjavio da Bruce Dickinson snima novi solo album.

Na turneji sa Roth-om, Basse se sreo sa Dickinson-om u Los Angeles-u. Uli John Roth je rekao Basse-u: "Doći će Bruce Dickinson da odsviramo par stvari na koncertu, pevaćeš mu pozadinske vokale. Hteo je da pripremimo "Mistreated" i "Black Night"(Deep Purple), ako je raspoložen sviraćemo i "Run To The Hills". Nismo svirali jer je prethodni dan radio sa Roy Z-jem na novom solo albumu i nije mogao da peva uživo. Probudio sam se ujutro i čuo glas sa britanskim akcentom u našem autobusu. Ustao sam i tamo je bio Bruce Dickinson. Veliki je džentlmen i veoma običan čovek, ispričali smo se i slikali.

Ovde možete pročitati ceo intervju.

Prva vest da bi Dickinson mogao da objavi novi solo album, došla je od Steve Harris-a u intevjuu kojim je promovisao svoj novi projekat British Lion: "Dickinson je rekao, mogao bih i ja da snimim nešto novo."

Prvi solo album Bruce Dickinson-a 'Tattoed Millionaire' 1990. 1993. napušta Iron Maiden i objavljuje Balls To Picasso sledeće godine. Do povratka u Maiden objavio je još tri albuma: 1996-Skunkworks, 1997-Accident of Birth, 1998-The Chemical Wedding. 2005. je objavio Tyranny of Souls koji nije dobio koncertnu promociju.




povezane vesti:
Iron Maiden "Wasted Years" DVD promo VIDEO
Preminuo Clive Burr originalni bubnjar Iron Maiden
Šta sluša Austin Dickinson sin Bruce Dickinson-a
Blaze Bayley Best Of album VIDEO
Steve Harris & British Lion na turneji VIDEO

Нема коментара:

Постави коментар