8. 12. 2012.

Šta sluša Austin Dickinson sin Bruce Dickinson-a

Austin Dickinson pevač benda Rise To Remain, i sin frontmena Iron Maiden je odabrao pet najboljih albuma  protekle godine. Austin već godinama radi sa svojim metalcore bendom Rise To Remain, 2011 su izdali svoj prvi album 'City Of Vultures'. Album je odlično prošao kod publike i na top listama heavy metal muzike. Bend je za protekle dve godine više puta išao na turneje po Americi i Evropi. Trenutno su u procesu snimanja drugog albuma.



Pet albuma koje je Austin najviše slušao u 2012. su:

5.Lamb Of God-Resolution

"Bila je ovo teška godina za Lamb Of God. Volim bendove koji imaju svoj, jedinstven zvuk, a Lamb su baš jedinstveni!"








4.While She Sleeps-This Is The Six
"Oni su primer benda koji zna šta radi.Album je dosta težak, raznovrstan, ali je i dalje u svom elementu.Ovi momci umeju dosta dobro da sviraju ali i da popiju. Verujte mi!"







3.The Safety Fire-Grind The Ocean
"Da nije The Safety Fire ni Rise To Remain ne bi postojao. To je činjenica, od starta su nam pomagali. Ali nekim čudom naš prvi album je izašao pre njihovog. Obavezno preslušajte njihov album, totalno razbija"







2.Young Guns-Bones
"Voleo sam Young Guns i voleću ih uvek! Ovo je album sa ambicijom. Svaka pesma je priča za sebe, balada, rock stvar svejedno.Toliko toga na jednom albumu, ponosam sam što mogu da ih nazovem prijateljima."







1.Deftones-Koi No Yokan
Obožavam ovu ploču, jer po prvi put Deftones su spoznali sebe kao bend koji je napravio novi muzički pravac i godinama su lideri istog. Podseća na svaki njihov prethodni album ali i dalje nam daje nešto novo što još nismo čuli od Deftones."


Нема коментара:

Постави коментар