22. 2. 2013.

Slayer/Lombardo: kada muzika postane biznis

Slayer je reagovao na izjave svog, sada već bivšeg bubnjara Dave Lombardo-a izdavši svoje saopštenje: "Možemo da potvrdimo da je Jon Dette bubnjar na australijskoj turneji, koja počinje 23. februara u Brisbane-u. Što se tiče g. Lombardoa i njegovog saopštenja ne slažemo se sa njegovom stranom priče i prikazom događaja koji su se odigrali proteklih meseci. G. Lombardo je došao sa novim zahtevima o njegovom članstvu u ovom bendu koji su bili u potpunosti neprihvatljivi, sve se to odigralo samo nedelju dana pre turneje u Australiji.

Bend nije uspeo da se dogovori o novim detaljima ugovora sa g. Lombardom. Priča je ipak malo složenija od one koju je on objavio. Ali iz poštovanja prema njemu Slayer više neće komentarisati istu."

Juče je Jon Dette predstavljen kao bubnjar na predstojećoj turneji, On je već radio sa Slayer 1996. kada je zamenio Paul Bostaph na Ozzfest turneji po Americi, u cilju promocije 'Undisputed Attitude' albuma. Bio je u Slayer manje od 12 meseci jer se Bostaph vratio u bend.

Trenutno svira sa Anthrax kao zamena Charlie Benante-a koji po rečima Scott Ian-a "Rešava privatne probleme". Dette je još poznat po radu sa Testament, a član je japan-metal benda Animetal USA sa bivšim basistom Ozzy Osbourne benda Rudy Sarzo-m i čuvenim shred gitaristom Chris Impellitterri-em.

Jon Dette
povezane vesti:
Slayer bez bubnjara u Australiji
Glavne zvezde Bloodstock Festivala
Slipknot, Slayer u čast Mitch Lucker-a

Нема коментара:

Постави коментар