11. 1. 2013.

Steve Harris na turneji sa British Lion

Novi projekat basiste Iron Maiden Steve Harris-a British Lion uskoro kreće na turneju. U 2013. Harris će biti veoma zauzet zbog turneja sa oba svoja benda. Kako je najavio u intervjuima British Lion će prezentovati snimljeni materijal i uživo. U četrnaest zemalja i dvadesetčetiri grada Evrope. Turneja počinje u Portugalu 21. februara. Po prvi put basista i lider Iron Maiden neće svirati sa svojim matičnim bendom.

O predstojećim nastupima Steve Harris kaže: "Volim turneje i koncerte i veoma sam uzbuđen zbog rada sa British Lion. Biće fantastično osetiti vibracije nastupa po malim klubovima sa fanovima koji su vam ispred nosa. Mislim i da će fanovi uživati. Uzbuđen sam zbog povratka korenima, biće odlično. Klubska turneja po Evropi, sa klubskim cenama karata, biće glasno i znojavo. Nemamo pojma koliko će ljudi doći da nas vidi jer je ceo projekat nov zato smo odlučili da cene karata i prostori gde sviramo budu mali.
Znam momke iz benda godinama i osim što su dobri muzičari dobrismo i prijatelji. To je odlično jer ovaj projekat traje već godinama. Morali su da budu veoma strpljivi sa mnom. Veoma sam zauzet sa Maiden i nemam puno vremena za druge projekte. Konačno imamo šansu da sviramo pesme sa novog albuma i misllim da zvuče odlično uživo."

Turneja British Lion tokom februara i marta po gradovima Evrope posle koje krajem maja Steve Harris i Iron Maiden kreću na drugi deo turneje Maiden England takođe po Evropi.


Us Against The World from Steve Harris on Vimeo.

povezane vesti: 
Novi datumi za Iron Maiden turneju 2013.
recenzija: Steve Harris – Britsh Lion
Steve Harris žice za bas gitaru/British Lion novi spot
Steve Harris prodaje kuću

Нема коментара:

Постави коментар