21. 12. 2012.

Enter Shikari turneja, album, turneja

Enter Shikari post-hardcore-electro metal bend iz Engleske najavili su snimanje novog albuma u drugoj polovini 2013. Prvi deo sledeće godine su još uvek na turneji, posle toga ulaze u studio, ali novo izdanje tek 2014. Bend je ovih dana završio mini turneju po Britaniji sa po dva koncerta u svakom gradu gde su nastupali.

Početkom ove godine izdali su 'A Flash Flood Of Colour', album godine po čitaocima Kerrang! magazina. U izjavi za Gigwise basista Chris Batten je rekao: "U prvoj polovini godine završavamo turneju. Dosta koncerata treba da odsviramo za tih šest meseci. Nama treba oko 18 meseci da snimimo album, jer smo srećni da možemo da putujemo na sva ta neverovatna mesta. Ali druga polovina godine je rezervisana za nov materijal. Ništa nećemo izdavati sledeće godine, ali sigurno ulazimo u studio".

Rory Clewlow, Rou Reynolds, Chris Batten, Rob Rolfe
Enter Shikari su izdali novi koncertni album 'Live in London. W6. March 2012 - Bootleg Series Vol. 4'. Četvrti u serijalu Bootleg Series, prvi je izdat 2009. Album možete kupiti u vinil ili DVD varijanti, kao i digitalni download preko izdavačke kuće Ambush Reality u vlasništvu benda.
entershikari.com

Uvek politički osvešćen pevač benda Rou Reynolds je u toku ove godine opisao američkog predsedničkog kandidata Mitt Romneya kao najopasnijeg čoveka na planeti. Rou je izjavio: "Ne mogu da verujem da takav čovek može da se kandiduje u bilo kojoj zemlji, kamoli u tako velikoj zemlji".


povezane vesti:
Kako Rou Reynolds iz Enter Shikari vidi 2012.
Enter Shikari 'Pack Of Thieves' VIDEO

Нема коментара:

Постави коментар