2. 12. 2012.

AC/DC koncertni album posle dve decenije

Australijski rokeri su izdali dupli CD album svog nastupa iz Argentine. 'AC/DC Live At River Plate' je snimljen tokom 2009. na tri konceta u Buenos Aires-u, kada su svirali pred skoro 200,000 ljudi. Ovo je prvi album uživo još od 'AC/DC Live' iz 1992.



Kolekcija 19 pesama sa tri nastupa benda je već izdata na DVD-u prošle godine u maju mesecu. Sada će izdanje biti ponuđeno kao dupli CD ili trostruko crveno vinil pakovanje.



Na pitanja o novom albumu benda, legendarni rokeri odgovaraju da nove stvari možemo da očekujemo tek za godinu ili dve. Poslednji album benda 'Black Ice' izašao je 2008. godine. Brian Johnson pevač benda je istakao da je uzbuđen zbog rada na novim pesmama i da očekuje da će novi materijal izaći već 2013.

Ali Angus Young lider i gitarista benda je negirao izjave pevača: "Znate kakav je Brian, on kaže nešto i ne razmišlja šta je rekao. Počeli smo da radimo na nekim pesmama, ali album se neće sigurno pojaviti za godinu ili dve. Razmak između 'Stiff Upper Lip' i 'Black Ice' je bio osam godina, tako da ćete malo sačekati za novi album."


Lista pesama na 'AC/DC Live At River Plate'

'Rock N Roll Train'
'Hell Ain’t A Bad Place To Be'
'Back In Black'
'Big Jack'
'Dirty Deeds Done Dirt Cheap'
'Shot Down In Flames'
'Thunderstruck'
'Black Ice'
'The Jack'
'Hells Bells'
'Shoot To Thrill'
'War Machine'
'Dog Eat Dog'
'You Shook Me All Night Long'
'T.N.T.'
'Whole Lotta Rosie'
'Let There Be Rock'
'Highway To Hell'
'For Those About To Rock (We Salute You)'




Нема коментара:

Постави коментар