8. 4. 2017.

The Maine 'Lovely Little Lonely' recenzija

8123
2017

The Maine nisu bend koji je preko noći stekao popularnost. Njihov put još uvek traje. Šesti studijski album 'Lovely Little Lonely' je potvrda zrelosti i kulminacija kreativnosti. Obradovaće one koji ih već slušaju ali oduševiće ove koji nikada nisu čuli za The Maine.



Kako je ovo dobar album i kako prija slušati ga! Posle nekoliko singlova koji su ga najavili nismo mogli ni da slutimo kakvo nas iznenađenje očekuje. "Don't Come Down" je lagan početak i uopšte nam ne otkriva šta sledi. Posle zavodljive "Bad Behavior" koja je prava The Maine pesma u njihovom prepoznatljivom stilu, sledi tobogan uzbuđenja. Prelep intro nazvan "Lovely" uvodi nas u energičnu ali veoma emotivnu "Black Butterflies and Déjà Vu", možda i najbolju numeru na ovoj ploči. Opuštajuća "Taxi" daje totalno drugačiju dimenziju na 'Lovely Little Lonely'. Uzbuđenje raste sa "Do You Remember? (The Other Half of 23)". Atmosfera u "Little" nas uvodi u prelepu "The Sound of Reverie" koja ostavlja bez daha. "Lost in Nostalgia" je sigurno najkraća i najlepša pesma (ikada!). Balada "I Only Wanna Talk to You" je vrhunac ovog albuma, veruj mi u redu je ako zaplačeš dok je slušaš...
Posle usamljene "Lonely" album završavaju sa rock-erskom "How Do You Feel?".

Savršen spoj melodične pop strane njihove muzike i gitarskog rock zvuka je ono što se dešava na ovom albumu. Ako se neko zapitao da li će The Maine uspeti da nadmaše fantastični American Candy, njihov prethodni album, odgovor je: bez ikakvih problema.

shop.81twentythree.com/themaine
www.81-23.com/themaine


Нема коментара:

Постави коментар