20.08.2016.

The Color Morale - Desolate Divine #recenzija

Fearless
2016

The Color Morale definitivno više nisu metalcore bend, ako vam to smeta onda ne slušajte 'Desolate Divine'. Sa dosta melodičnih refrena i uglavnom čistim vokalima, ovo je veoma pozitivno izdanje koje može da prija.


"Lonesome Soul" ozbiljno otvara album i uspostavlja pravac u kome će ići ovo izdanje. Na "Walls" je jedan od najboljih refrena ove ploče, pesma opravdano odabrana za prvi singl. "Trail of Blood" ide i korak dalje u komercijalnijem zvuku sa electro (dance) ritmovima. "Perfect Strangers" je veoma baladična i ne preporučuje se ako ste nesrećno zaljubljeni. Za ozbiljnije fanove tu je žešća "Home Bittersweet Home". Vredi spomenuti i "Misery Hates Company" koja bi mogla da se opiše kao alt.rock!

Veoma dobro izdanje ako pratite modere metal trendove ili volite post-hardcore. Zanimljivo je da prilikom više preslušavanja otkrivate još zanimljivih stnica koje možda iz prve ne primetite. The Color Morale su bend koji se prvenstveno obraća mlađoj populaciji tako da sumnjam da bi se 'Desolate Divine' odgovarao metal čistuncima ali njima ništa i ne odgovara.

Нема коментара:

Постави коментар