16. 5. 2016.

DevilDriver - Trust No One #recenzija

Napalm Records
2016

Tri godine pauze između prethodnog 'Winter Kills' (pročitaj recenziju) i novog 'Trust No One' prouzrokovano je najviše personalnim promenama unutar benda. Osveženje koje je DevilDriver dobilo sa tri nova člana rezultiralo je da novi materijal zvuči energičnije, mračnije i tvrđe.



Od uvodne "Testimony of Truth" jasno je da je bend na vrhuncu svojih mogućnosti. Album dalje ide još teže sa trash-erskom "Bad Deeds". "My Night Sky" je pesma koja se ističe, podmukla, sporija sa odličnim groove-om. Jaka "This Deception" govori o prevarama političara. Prvi singl "Daybreak" delimično podseća na "Loco" veliki hit Fafara-inog prvog benda Coal Chamber, sama pesma se kreće od Nu-Metal do klasičnih metal rifova. Naslovna "Trust No One" je pravi primer energije koju nova postava nudi, perfektno izvajana pesma, koje se ne bi postideli ni Slayer.

DevilDriver staju rame uz rame sa ostalim predstavnicima New Wave Of American Heavy Metal-a. Bez obzira da li su miljama ispred prevaziđenih Five Finger Death Punch ili su rame uz rame sa velikanima Lamb Of God, oni su uvek nepravedno negde pozadi nedovoljno eksponirani u medijima. "Trust No One" je sedmi album ove grupe koja i dalje nude kvalitetan materijal vredan poštovanja.

Нема коментара:

Постави коментар