3. 3. 2016.

Tonight Alive - Limitless #recenzija


Fearless Records
2016


Menjamo stilove da pravimo hitove, je izreka koju muzičari dobro znaju.
Tonight Alive su kreirali svoj zvuk, nešto novo... Nisu, već su se predali komercijali i snimili album pun pop pesmica za jednu sezonu. Pevljivi, jednostavni refreni ili himne za tinejdžere koji će već sledeće godine slušati šta već bude popularno.


'Limitless' je loš album. Nekoliko pesama može da se izdvoji kao dobre, daleko od odlične, na par ima detalja koji su OK ali ostatak je totalno neupotrebljiv, dosadan i neoriginalan.
Nekoliko numera koje su prethodile albumu su one koje i vrede, pesme dobro zvuče uživo jer ih zapravo sviraju svojim instrumentima i to podseća na stari Tonight Alive.
"To Be Free" otvara disk veselo, ima dobar ritam i jednostavan refren koji se ponavlja dovoljno puta da ga zapamtite. "Drive" je već osvojila srca tinejdžera širom sveta, lepa pesma ali i previše podseća na Katy Perry "Roar". "How Does It Feel" je najbliže pop-punk zvuku kakvog se sećamo. "Human Interaction" je najbolja numera na albumu, jedina pesma u kojoj su pogodili emocije i kreirali taj novi zvuk kojim se hvale. 
Balada "Waves" nije ništa što već niste čuli ali Jenna i njen predivni vokal su jedino što vredi kod ove pesme. 
Ako za 50% albuma možete da kažete da nije loš (ne dobar!), kako oceniti kompletan album?

We Are The In Crowd su odlučili da prestanu sa radom na neodređeno vreme jer će se neki članovi posvetiti drugačijem projektu koji je inspirisan dance muzikom. To je pošteno jer ima fanova kojima se to neće svideti da je objavljeno pod WATIC imenom. 
Posle četiri albuma da li su Paramore i dalje rock bend? Naravno da jesu! Šta su Tonight Alive to se ne zna.

Нема коментара:

Постави коментар