4. 11. 2015.

Skindred - Volume #recenzija

Napalm Records
2015

Skindred su priča za sebe. Bend koji uspešno meša metal, hardcore, reggae, ska i hip hop! To ne može niko drugi! 'Volume' je njihov šesti album i čini se da su ponovo uspeli da nadmaše sebe.


Godinu dana posle odličnog 'Kill The Power' (pročitajte recenziju) pojavljuje se ovaj moderniji, glasniji, jači album. 'Volume' naravno nudi sve što se i očekuje od ovog benda. Singlovi za “Under Attack” i naslovnu numeru su hitovi kakve njihovi fanovi i traže, odličan ritam, dobar rif, moćan refren...
Kompletan album ima svojih vrhunskih i manje zanimljivih momenata. Možda bi trebalo da traje nešto kraće. Dok pesme poput "Hit The Ground" izvlače najbolje kod njih “Shut Ya Mouth” npr. deluje kao predvidljiva i nepotrebna. Najčudniji su tri kratka intro-a nazvani I, II, III koji baš ničemu ne služe. "Sound The Siren" je jedna od najčudnijih a možda i najkreativnijih, treba li naglasiti vrhunac ovog albuma.
Za one koji bi možda hteli da Skindred prave obične hitove koji bi mogli da se nađu na top listama tu je melodična "Saying It Now".

Skindred ponovo nisu razočarali! Nema mnogo priče kada je u pitanju kvalitet ovog benda. Niko drugi se ne usuđuje da toliko kombinuje žanrove i kreira svoj autentični zvuk, samo ovi Velšani. 'Volume' ima nekoliko slabijih momenata ali i to je možda samo individualni utisak. Benji Webb, pevač je (malo je reći) nadmašio sebe!

Нема коментара:

Постави коментар