18. 10. 2015.

State Champs - Around The World And Back #recenzija

Pure Noise Records
2015

Kada su se pre dve godine pojavili sa debijem 'The Finer Things', američki pop-punk-eri State Champs su odmah stekli gomilu fanova u muzičkoj industriji. Taj album jeste bio revolucionaran ali njegov naslednik 'Around the World and Back' je unapređena, bolja verzija.


Sve što je bilo dobro na prethodnom albumu, našlo se i na novom. Sve je ipak na višem nivou. 'Around the World and Back' je logičan nastavak. Pesme su povezanije, smišljenije, slušljivije (čak i više nego na prethodnom). Možda su malo više pop nego punk ali to je trenutno i trend sa bendovima kao 5 Seconds Of Summer i As It Is.
Od 11 pesama reklo bi se ima barem 10 hitova. "All You Are Is History" i "Secrets" su bili odlični najavni singlovi, energični, zabavni i veoma pevljivi. 'Around the World and Back' nudi dosta više, npr. naslovna numera je super emotivni duet sa Ansley Newman pevačicom benda Jule Vera. Sa pesmama kao "Eyes Closed" i "Losing Myself" pokazali su da nisu izgubili oštrinu i onaj pravi pop-punk osećaj. Izdvajio bih i "All Or Nothing" koja je kao balada ali sa glasnim gitarama, izraženom ritam sekcijom ali veoma jakim osećajem spokoja.

Sada kada je pop-punk ponovo veoma popularan, State Champs se sa pravom izdvajaju iz gomile. Novi album će ih samo odvesti na put još veće popularnosti. Samo da ih slava ne iskvari...

Нема коментара:

Постави коментар