16. 6. 2015.

Got No Ego - Redemption #recenzija

Myo Agency

2015

Italijanski metalcore Got No Ego postoje već četiri godine. Njihov pristup metalcore-u je moderan i veoma težak. Fantastični melodični delove kao da se upotpunjuju mračnim i brzim rifovima. Novi EP 'Redemption' sadrži samo četiri numera ali i to je dovoljno da se upoznate sa kvalitetom koji ovaj bend pruža. 


Got No Ego ovaj mini album otvoraju naslovnom numerom "Redemption" koja se ističe pre svega svojom kompleksnošću. Savršeni spoj teških vokala sa čistim dok na momente kao da se probija i power metal, pogotovu u refrenu. "Drawings" je klasična metalcore, brutalna, brza, sa dosta breakdown-ova. U istom stilu ali dosta agresivnije nastavljaju sa "Clouds". EP album zatvara "Lies In Your Smile" dosta brza i veoma mračna. Jedini problem sa ovim izdanjem je što previše kratko traje ako bi trebalo da se nađe neka zamerka.

Got No Ego se izdvajaju od ostalih ponajviše sposobnošću da spoje tradicionalno i moderno. 'Redemption' je samo početak! U njihovoj muzici se čuje da su ovo momci koji ne pristaju na kompromise, da su ovo ljudi koji žive zbog muzike!

facebook
itunes

Нема коментара:

Постави коментар