5. 8. 2014.

Novi Yellowcard album zvaće se 'Lift A Sail' #vesti

Deveti studijski album za američki pop-punk bend Yellowcard dobio je naziv 'Lift A Sail'.


povezane vesti:
Yellowcard novi album, uskoro... #video
Linkin Park sa gostima na Warped-u #video
Bivši Yellowcard članovi u This Legend #vesti


Svoj novi album Yellowcard će objaviti ove jeseni za Razor & Tie njihovu novu izdavačku kuću. Ove godine raskinuli su ugovor sa Hopeless Records posle dva studijska izdanja (Paper Walls iz 2007. i When You're Through Thinking, Say Yes iz 2011.) kao i prošlogodišnji 'Ocean Avenue Acoustic'. Razor & Tie je treća velika kuća sa kojom sarađuju, prva je bila Capitol Records za koju su objavili tri albuma. Pre komercijalnog uspeha bili su deo dve manje poznate nezavisne kuće Takeover RecordsLobster Records.

Yellowcard su potvrdili da je Nate Young iz Anberlin svirao bubnjeve na novim pesmama, on je sarađivao sa njima i na nedavno završenoj Warped turneji po Americi. Longineu W. Parsons III jedan od osnivača i originalni bubnjar je ove godine odlučio da posle 17 godina provedenih u bendu okonča rad sa njima. On se udružio sa bivšim Yellowcard gitaristom Ben Harper-om u bendu This Legend.

Sadašnji stalni članovi Yellowcard su Ryan Key (vokal, gitara), Ryan Mendez (gitara), Sean Mackin (violina) i Josh Portman (bas).

Нема коментара:

Постави коментар