18. 7. 2013.

Pearl Jam novi singl uživo #video #mindyourmanners

Na koncertu u Kanadi(16. jula), Pearl Jam su odsvirali po prvi put svoj novi singl "Mind Your Manners". Pesma će se naći na albumu 'Lightning Bolt' koji će se pojaviti 15. oktobra.

"Mind Your Manners" je za kratko vreme postao hit na radio stanicama, rock ali i na komercijanim, ušao je na Billboard listu singlova uz Justib Timberlake-a.  

Pearl Jam važe za jedan od najznačajnijih rock bendova danas ali činjenica je da već duže vreme nisu objavili album vredan pomena, što se mene lično tiče 'No Code' je njihov poslednji dobar album, izdat još davne 1996. Posle toga su objavljivali polovične albume ali je bilo dobrih pesama ali svako ko tvrdi da na poslednja tri albuma ima hitova koji mogu da pariraju "Given To Fly" (Yield 1998), "Corduroy" ili "Better Man" (Vitology 1994), "Reavievmirror" (VS 1993)...
Onda svakako lažete sebe da se Pearl Jam nisu izgubili u vremenu i da malo preozbiljno shavtaju svoj kultni status, Eddie Vedder nije Jerry Garcia, Pearl Jam nisu Grateful Dead (ko razume, shvatiće!)

"Mind Your Manners" je samo jeftina kopija "Spin The Black Circle" i ništa više.


povezane vesti:
Pearl Jam povratak #video #vesti
Pearl Jam gitarista solo projekat AUDIO

Нема коментара:

Постави коментар