4. 1. 2013.

Sve je spremno za novi Bullet For My Valentine


Početkom februara četvrti album velških rocker-a Bullet For My Valentine se konačno pojavljuje u prodaji. 'Temper Temper' je ime novog diska i pored set liste pesama koje će se naći na izdanju bend je objavio i naslovnu sliku omota.
Do sada su objavljena dva singla, naslovna "Temper, Temper" i "Riot". Podeljena mišljenja obožavaoca o novim pesmama frontmen Matt Tuck objašnjava promenom u zvuku benda. Bullet će od sada biti više hard rock orijentisani, a njegov drugi projekat AxeWound nastavlja žestoko u metalcore stilu. AxeWound je super grupa sastavljena od članova Cancer Bats(Liam Cormier-vokal), Glamour of the Kill(Mike Kingswood-gitara), Rise to Remain(Joe Copcutt-bas) i Pitchshifter(Jason Bowld-bubnjevi).

Izdavač novog materijala Bullet For My Valentine je RCA Records. Ponovo su sarađivali sa producentom Don Gilmore (LINKIN PARK, GOOD CHARLOTTE). Spot za pesmu "Riot" se očekuje uskoro, sniman je u novembru u New York-u sa rediteljem P.R. Brown(MY CHEMICAL ROMANCE, John Mayer, Alicia Keys, Carrie Underwood, Prince, AUDIOSLAVE, MÖTLEY CRÜE i SIXX: A.M.). Pesma se digitalno pojavljuje u prodaji 15. januara.


'Temper Temper' lista pesama

01. Breaking Point
02. Truth Hurts
03. Temper Temper
04. Pow
05. Dirty Little Secret
06. Leech
07. Dead To The World
08. Riot
09. Saints n Sinners
10. Tears Don't Fall (Part 2)
11. Livin Life (On The Edge of A Knife)

Deluxe izdanje bonus pesme:

12. Not Invincible
13. Whole Lotta Rosie (from the "Live Lounge" show on BBC Radio 1)
14. Scream Aim Fire (from the "Live Lounge" show on BBC Radio)




povezane vesti: Bullet For My Valentine objavili "Temper, Temper"
Bullet For My Valentine novi singl "Riot" AUDIO

Нема коментара:

Постави коментар