30. 12. 2012.

Beck izdaje dva albuma u 2013.

Američki alternativni muzičar Beck najavio je dva albuma za predstojeću 2013. Početkom ove godine objavio je notnu knjigu 'Song Reader' za McSweeney's izdavačku kuću. Note pesama možete da odsvirate i priložite na sajt songreader.net. Na ideju za ovakav album Beck je došao još 2004. godine.

Portland Cello Project je između ostalih, uradio svoju verziju ovog albuma:


Za NME Beck o planovima za nova izdanja je rekao: "Postoji muzika i biće snimljena. Imam jedan album iz 2008. Dugo je stajao po strani ali skoro sam miksovao neke pesme sa tog albuma. Ne znam, možda budu singlovi, EP, ili album već u nekom izdanju će se pojaviti. Imam i ploču koju sam snimio prošle godine u Nashville-u, možda ću je završiti, možda ne".

Beck-ov poslednji album 'Modern Guilt' objavljen je 2008.

Tri nove pesme pojavile su se ranije ove godine: "Cities", "Touch The People" i "Spiral Staircase". Pisane su za potrebe Playstation 3 igre Sound Shapes.

U maju Beck je objavio "I Just Started Hating Some People Today" pesmu, u saradnji sa Jack White-om(White Stripes, The Raconteurs) kao producentom. Izdavač je Third Man Records u vlasništvu Jack White-a.

Нема коментара:

Постави коментар