12. 5. 2017.

Dreamcar recenzija albuma 'Dreamcar'

Columbia
2017

Sve je počelo singlom za "Kill For Candy" ali se na žalost tu i završilo. Projekat nazvan Dreamcar sastavio je No Doubt članove i Davey Havok-a poznatijeg kao AFI pevača. Povratak u osamdesete i new wave delovao je kao dobra ideja ali sa slabom realizacijom.

In This Moment se vraćaju sa "Oh Lord"

Tri godine posle albuma 'Black Widow' In This Moment najavljuju novi nazvan 'Ritual'. Bend je objavio prvi singl "Oh Lord" koji podseća na The Pretty Reckless. Izdanje je u prodaji od 21. jula. Pogledaj spot u linku ispod.


Hundredth zanimljivi sa "Youth"

Drugi singl sa novog Hundredth albuma 'Rare'. "Youth" ima drugačiju atmosferu i totalno je space rock. Novo izdanje je u prodaji od 16. juna. Pogledaj spot ispod.


Paramore 'After Laughter' recenzija

Fueled by Ramen
2017

Paramore se četiri godine posle uspešnog istoimenog albuma vraćaju novim 'After Laughter' sa originalnim bubnjarem ponovo u postavi i zvukom koji ne liči ni na šta što su do sada snimili. Osamdesete su ponovo u modi a vraćaju ih Paramore. 'After Laughter' je živahan i zvuči kao da su Talking Heads i Duran Duran imali dete a nazvali ga Paramore.

Muse najavili novu pesmu "Dig Down"

Već danima Muse najavljuju novi spot o kome smo konačno saznali nešto više. "Dig Down" će premijeru doživeti 18. maja. Informacije dostupne za sada govore da je ovo samo singl i da nije najava albuma. Detalji u linku ispod.


Papa Roach "None Of The Above" (Lyric Video)

Papa Roach su najčudniji bend kada je promocija materijala u pitanju. Ponekad objave dva različita spota u razmaku od dan-dva, ili prvo objave audio, pa lyric video. Malo haotično to sve deluje. Dobro je da su jedan od najboljih rock bendova danas pa tako nešto ne može da im se zameri!
Odlična numera "None Of The Above" sada i kao spot sa tekstom. Novi album 'Crooked Teeth' je u prodaji za tačno sedam dana.


Miss May I premijera drugog singla "Shadows Inside"

Miss May I objavljuju drugi singl sa narednog albuma 'Shadows Inside' i to za naslovnu numeru. Izdanje je u prodaji od 2. juna za SharpTone Records. Prošlog meseca najavili su album pesmom "Lost In The Grey". Više u linku ispod.


Preslušaj novi Paramore album 'After Laughter'

Paramore, nešto drugačiji, sa zvukom osamdesetih u svojim pesmama objavili su novi album 'After Laughter'. Njihov peti studijski je stvarno drugačiji od svega što su do sada snimili. Sa Zac Farro-m ponovo na bubnjevima (posle sedam godina odsustva) Hayley i Taylor su dopustili sebi kreativnu slobodu koja nam je donela 'After Laughter'. Preslušaj album u linku ispod.