24. 9. 2013.

Preslušajte novi Kids In Glass Houses #stream

Sledeće nedelje će se album naći u prodaji do tada izdanje možete preslušati i preko zvaničnog stream-a.



povezane vesti:
Kids In Glass Houses novi #video
Kids In Glass Houses predstavljaju "Peace" #video
Kids In Glass Houses "Drive" VIDEO

Jake Bugg najavio novi album #vesti #video

Nema ni godinu dana kako je mladi Jake Bugg objavio svoj debi album. Za kratko vreme devetnaestogodišjni muzičar je osvojio ceo svet svojim originalnim glasom i muzikom koja pripada nekom prošlom vremenu ali se odlično uklopila u današnje tokove. Možda na zahtev izdavača i prilike da zarade na slavi mladog Bugg-a drugi album 'Shangri-La' će se pojaviti ovog novembra. Prvi singl je "What Doesn't Kill You".


povezane vesti:
Radio 1 Big Weekend VIDEO
Jake Bugg uživo kod Ellen VIDEO
Zvezda u usponu Jake Bugg VIDEO

Rock In Rio 2013: Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Metallica... #video

Kompletni snimci koncerata sa ovogodišnjeg Rock In Rio festivala su postavljeni na youtube. Snimci su profesionalni ali nisu na zvaničnim kanalima nego na privatnim, tako da očekujem da će biti obrisani uskoro.


Art Vs. Science počeli rad na novom albumu #vesti #audio

Uz kratku poruku: "Ponekad je pritisak snimanja albuma previše naporan. Ali uglavnom je najbolji posao na svetu. Sve se svede na plod vašeg rada a ovo je plod našeg rada."


Australijski elektro pop Art Vs. Science su u procesu snimanja novog materijala i na njihovom facebook nalogu možete pratiti fotografije sa snimanja kao i komentare članova benda. "Fishy Bite" je prva nova stvar posle dve godine pauze. Bend je 2011. objavio neverovatno dobar prvi albuma 'The Experiment', posle nekoliko singlova sa izdanja ništa novo nismo dobili od njih.

Ako niste upoznati sa radom ovog tročlanog sastava iz Australije ukratko bi se moglo reći da je njihov prvi i jedini album daleko bolji i originalniji od Daft Punk i 'Random Access Memories'. Elelktronska muzika koja se svira živim instrumentima podjednako može da prija i ljubiteljima EDM scene ali i onima koji je preziru.

Mazzy Star "California" #video

Konačno je objavljen spot za prvi singl sa povratničkog albuma za Mazzy Star. "California" je premijerno postavljen na VEVO stranicama benda pa tek danima kasnije na youtube ali bez ikakvog obaveštenja. Način rada se dosta promenio za 16 godina koliko su bili odsutni Mazzy Star, valjda će to shvatiti uskoro i svoj materijal učiniti dostupnim za fanove širom planete.



povezane vesti:
Preslušajte novi Mazzy Star album #stream #audio
Mazzy Star - povratak #vesti

Tonight Alive "Come Home" #video #premijera

Australijski pop punk Tonight Alive objavili su još jedan video sa svog drugog albuma. Jedan pravi pop punk spot u kome je Jenna bez svoje kape...
Ako vam muzika ovog benda ne prija onda odgledajte spot zbog pevačice, nećete zažaliti (barem muški deo populacije).



povezane vesti:
Preslušajte novi Tonight Alive #stream
Tonight Alive "Hell And Back" #video
Tonight Alive - The Other Side #recenzija