19. 3. 2015.

Whitesnake o novom 'The Purple Album'-u #video

Promo intervjui o novom Whitesnake izdanju 'The Purple Album'. David Coverdale objašnjava zašto se odlučio da snimi nove verzije pesama koje su ga proslavile sa Deep Purple.


Set It Off uživo u Arizoni #video

Zahvaljujući NeverSometimeTV možemo da pogledamo snimke sa Set It Off koncerta u Scottsdale, AZ. održan 17. marta 2015. Pre nekoliko dana objavili su novi spot "Ancient History". Pesma se nalazi na njihovom odličnom albumu 'Duality' - preslušajte ga na mikerecenzije.


Još Blink 182 & Matt Skiba snimaka iz Los Angelesa #video

Ovo će sigurno biti vest dana na svim svetskim muzičkim medijima, blogovima, portalima...
Prvi ikada koncert Blink 182 sa Matt Skiba-om kao frontmenom. U intervjuu objavljenom juče Skiba i Hoppus su pričali o set listi koja će biti na koncertima. Sada već je poznato šta su svirali u Roxy klubu i pored očekivanih hitova našle su se i neke koje nismo odavno čuli.

Prva koja se pojavila online je "Down" možete je pogledati ovde.

Još snimaka Blink 182 & Matt Skiba i linkovima ispod.


Killer Be Killed spot za "Curb Crusher" #video #premijera

Snimke sa svoje prve (ikada) turneje na ovogodišnjem Soundwave Festivalu Killer Be Killed su iskoristili za novi spot "Curb Crusher". Sasvim je izvesno da će ovog leta i fanovi u Evropi imati priliku da vide bend uživo. Zbog obaveza svojih članova Killer Be Killed su zamišljeni kao studijski projekat a koncerti u Australiji su se desili spontano i bili su veliki uspeh.


Blink-182 & Matt Skiba "Down" uživo po prvi put #video

Godinama su se žalili kako Tom loše peva, sada žale jer ga Tom nema...
Tako bi se mogli opisati prosečni Blink 182 fanovi, nama ostalima ostaje da uživamo u muzici koju sada sviraju ljudi koji to vole da rade. Matt Skiba po prvi put kao gitarista/pevač najvećeg pop-punk benda na svetu!