19. 8. 2013.

Nova Nine Inch Nails pesma "Everything" #stream

Treća objavljena pesma sa 'Hesitation Marks' albuma je "Everything". Mešavina indie pop-a i dance-a sa industrial zvukom. Nešto što samo Trent Reznor-u može da pođe za rukom.
Ovo je drugi singl, prvi je bio za "Came Back Haunted".

Poslušajte pesmu

povezane vesti:
Nine Inch Nails - Copy Of A #audio
Nine Inch Nails "Disappointed" uživo #video
Nine Inch Nails povratak na scenu #video

Pevač Disturbed solo projekat #video

David Draiman nekada u američkom metal bendu Disturbed (ako ih niste zaboravili) sada radi na svojoj solo karijeri. Njegov novi projekat nosi naziv Device i prvi, istoimeni album se već pojavio.
Pored Draiman-a u bendu je i Geno Lenardo nekada ključni član benda Filter. Ostali muzičari se vode samo kao deo benda na turneji, Will Hunt (Evansence, Black Label Society, Static X) i kao druga gitara Virus (Dope).
Device muzički se kreću od alternativnog metala preko industriala do hard rock-a.

Spot za drugi singl se pojavio ovih dana.




povezane vesti: 
Detalji novog Trivium albuma #vesti
Megadeth sa prijateljima #video

Enter Shikari inkarnacija Shikari Sound System #audio

Bend koji je konstantno na turneji ili u studiju, momci koji najpoštenije zarađuju novac od svoje muzike - Enter Shikari. Inventivni kakvi jesu napravili su novi projekat ovog puta za ljubitelje dance zvuka. Shikari Sound System će raditi remixe pesama svog benda i numera drugih izvođača. Premijeru je SSS imao pre par meseci na BBC Radio 1 a ovog vikenda po prvi put uživo na Reading & Leeds festivalu.

Kako će sve to zvučati, poslušajte odmah:


povezane vesti:
Enter Shikari vinil reizdanje #vesti #video
Enter Shikari-Kratak ali koristan vodič kako zabaviti sebe i druge na turneji #video
Enter Shikari "Radiate" novi singl VIDEO

Coheed And Cambria novi #video

Drugi singl sa 'The Afterman: Descension' albuma je "Number City". Prvi "Dark Side of Me" se pojavio još januara. Novi video dolazi u sklopu promocije evropske turneje benda.


Nova Guns N' Roses pesma? #audio #vesti

Portal MetalSucks je objavio danas pesmu za koju je i potvrđeno da je nova Guns N' Roses numera. Gitarista Ron “Bumblefoot” Thal je na twitter-u potvrdio da je pesma "Going Down" nova pesma benda. Jedino što je drugačije je što je vokale snimio basista Tommy Stinson dok Axl Rose peva pozadinske vokale.
Kada je pesma snimljena nije poznato. Hoće li se pojaviti još novih pesama ni to nije poznato.

Dok advokati koji zastupaju bend ne narede brisanje pesme sa web-a, uživajte.



povezane vesti:
Kako do brze zarade? Učite od najboljih! #vesti #video
Queen 'Freddie Mercury Tribute' koncert na dvd/blu ray #vesti #video
Axl Rose snimci pre Guns N' Roses AUDIO

System Of A Down novi album ali... #vesti #video

U 2014. će biti nove System Of A Down muzike ali ko će biti pevač?

Bend je održao koncert na Rock 'N' Helm Festivalu pre par dana, u intervjuu za ZDF Kultur bubnjar John Dolmayan je potvrdio da će biti nove muzike sledeće godine ali Serj Tankian to uporno negira. Pevač je u razgovoru na Reddit Ask Me Anything sa fanovima izjavio da će novog albuma biti kada oni misle da treba da ga snime a ne kada im drugi kažu.

Shavo Odadjian basista benda je preko svoje facebook stranice optužio pevača da je on krivac zbog studijske neaktivnosti benda.

Serj Tankian kaže da zapravo nije protiv snimanja novog System Of A Down albuma ali samo kada je pravo vreme za to. Preko svoje izdavačke kuće Serjical Strike Records on je objavio dva izdanja: 'Orca' album klasične muzike i "Jazz-iz Christ" album inspirisan Jazz muzikom.

Tokom avgusta System Of A Down su na turneji po Evropi posle toga se Tankian vraća svojim solo projektima.

Koliko su tačne priče koje kruže internetom da će bend snimiti album bez Serj-a još uvek se ne zna. Možda je svo ovo dizanje prašine samo markentiški trik da se skrene pažnja javnosti i fanova na bend koji je poslednji album objavio još 2005.



povezane vesti:
Serj Tankian, Devin Townsend, Ihsahn u Revolution Harmony projektu #vesti #video
Serj Tankian dva nova albuma AUDIO