4. 1. 2014.

Novi singl za Twenty One Pilots #video

Novi, treći singl sa albuma 'Vessel' za američki indie rock duo Twenty One Pilots. Njihov treći album je prvo izdanje za veliku Fueled By Ramen izdavačku kuću (dom Paramore-a i Fall Out Boy). Aktuelni album je objavljen pre tačno godinu dana, prvi singl je "Holding On To You", drugi "House Of Gold".
Malo poznati u ovom delu Evrope Twenty One Pilots su jedinstveni po tome što ih je samo dvojica u grupi, Tyler Joseph kao pevač plus klavir, ukulele... i Josh Dun na bubnjevima. Njihova muzika je mešavina indie rock-a sa elektronikom i pop senzibilitetom.


Probajte nešto novo - Dance! No Thanks #video

Alternativni rock bend iz Italije Dance! No Thanks postoji od 2010. godine. Gitarista/pevač Luca Babbiotti i basista Matteo Reverdito su osnivači. U trenutnoj postavi su i Fabrizio Aresu - gitara i Marco Selvatico - bubnjevi. Prvi demo od četiri pesama snimaju 2011. Sledeće godine postaju koncertno aktivni i potpisuju za This is Core izdavačku kuću, juna iste godine prvi EP 'Don't Sweat It' je objavljen.
2013. se pojavio prvi album 'Something To Believe In', na promotivnoj turneji sviraju sa svetskim imenima kao Ataris i All Time Low.