4. 10. 2016.

NOFX - First Ditch Effort #recenzija

Fat Wreck Chords
2016

Ako volite NOFX, obožavaćete 'First Ditch Effort', ako ne onda je ovo album koji će vam promeniti mišljenje. Nešto mračniji od prethodnih sa istom dozom provokativnosti i lucidnosti koja ih prati od početka karijere. Punk je izuzetno ozbiljan žanr u muzici ali samo ako se shvata na neozbiljan način!

Sum 41 "Fake My Own Death" uživo kod Colbert-a #video

Sum 41 su nastupili uživo kod Stephen Colbert-a u emisiji 'The Late Show'. Izveli su "Fake My Own Death", prvi singl sa novog albuma '13 Voices'. Pogledaj snimak u linku ispod.


Waterparks objavili "Hawaii (Stay Awake)" #video #premijera

"Hawaii (Stay Awake)" je novi singl koji najavljuje Waterparks debi album 'Double Dare'. Pre ove pesme pojavila se "Stupid for You". Disk je u prodaji od 4. novembra za Equal Vision.


Korn & Corey Taylor "A Different World" uživo #video

Pre nekoliko dana Korn je objavio novi singl sa narednog albuma 'The Serenity Of Suffering'. Slipknot/Stone Sour pevač Corey Taylor i Korn su više puta sarađivali na koncertima ali ovo je prvi put da su snimili zajedničku pesmu. Na Louder Than Life festivalu su "A Different World" odsvirali uživo.


Preslušaj novi NOFX album 'First Ditch Effort' #stream

Nekoliko dana pre zvaničnog objavljivanja NOFX su postavili kompletan 'First Ditch Effort' na preslušavanje. Muzički malo ozbiljniji od prethodnih izdanja, njihov trinaesti album, dolazi posle četiri godina od prethodnog 'Self Entitled'. Najavljen je singlovima "Six Years on Dope" i "Oxy Moronic".
Preslušaj 'First Ditch Effort' u linku ispod.