19. 11. 2014.

Shoplifters "Slowing Down" #video #premijera

Pre nekoliko meseci ste pesmu "Slowing Down" mogli da preslušate na mikerecenzije, danas su punk-eri iz Novog Sada Shoplifters objavili i zvanični spot. Ovo je jedna od nekoliko novih numera koje je bend snimio ove godine u Studio M.


Faith No More objavili novu pesmu "Motherfucker" #stream #premijera

Od 1997. čekamo to čudo da se Faith No More ponovo okupe i objave novu muziku. Kada su ponovo počeli da sviraju nije bilo ni govora o novom albumu. Razlog tome je bio što su čekali da im istekne ugovor koji su imali sa starom izdavačkom kućom. Sada kreativno slobodni, ali sa sigurno manjim budžetom snimaju nov materijal, prvi posle 17 godina.

"Motherfucker" je sve ono što očekujete od njih ali i sve što niste očekivali. Ima uticaja sa sva četiri albuma koja su snimili sa Mike Patton-om kao pevačem. Pesma je već poznata fanovima jer su je prošlog leta izvodili na koncertima.


Taking Back Sunday još jedan spot "All The Way" #video #premijera

Prošlo je dosta vremena od prethodnog spota "Stood A Chance" do novog "All The Way". U međuvremenu Taking Back Sunday su konstantno na turneji gde su nastali i snimci koji su iskorišćeni za novi video klip.


The Pretty Reckless "House On A Hill" novi singl #video #premijera

Totalno drugačiji od prethodnog "Fucked Up World", novim spotom "House On A Hill" The Pretty Reckless ponovo šalju snažnu poruku. Pesma se nalazi na ovogodišnjem izdanju 'Going to Hell'.


Babymetal novi snimci sa Summer Sonic 2014. #video

Emitovano na WOWOW TV Network, zvanični snimci Babymetal sa ovogodišnjeg Summer Sonic festivala u Japanu. Uživo izvođenje pesama "Catch me if you can" i "Doki Doki Morning".


Download treći dan: Enter Shikari, Slash, Motley Crue... #vesti

Internet je čudo, pre nekih sedam dana (možda i više) kružila je informacija da će glavne zvezde Download Festivala 2015. biti Muse, Slipknot i Kiss a danas je konačno to i potvrđeno. Nedelja 14. jun je definitivno najslabiji dan u Donington parku, izanđale pop-rock zvezde Kiss će biti "glavne zvezde", uvek poželjan Slash sa svojim bendom će nastupiti i Motley Crue će svirati iz nekog razloga.

Vrhunac tog dana će biti, kao i uvek, nastup Enter Shikari kao nosioca programa druge po veličini bine.