1. 11. 2016.

Papa Roach nova pesma "Crooked Teeth" #video #premijera

Konačno nova muzika od Papa Roach! Bend je u studiju gde završavaju snimanje svog desetog studijskog albuma koji će se pojaviti početkom sledeće godine. Prvi singl je za odličnu "Crooked Teeth". Više u linku ispod.


Danny Worsnop solo "Mexico" #video #premijera

Danny Worsnop se vratio u Asking Alexandria-u ali ne odustaje od ostalih projekata. Njegov country solo album čeka na objavljivanje već mesecima. 'The Long Road Home' će se pojaviti 17. februara za Erache Records. Spot za prvi singl "Mexico" pogledaj u linku ispod.


Zoume novi spot "Save Me" #video #premijera

Američki metalcore Zoúme objavljuje spot za pesmu "Save Me", koja se nalazi na remasterizovanom EP izdanju 'Storyteller'. Spot pogledaj u linku ispod.


twenty one pilots uživo album 'Blurryface Live' #vesti

twenty one pilots će objaviti 'Blurryface Live' koncertni album. Snimljen u Fox Theater-u u Oakland-u biće objavljen kao trostruko vinil izdanje. Album je u prodaji od 25. novembra. Više detalja u linku ispod.


The Pretty Reckless - Who You Selling For #recenzija

Razor & Tie
2016

'Who You Selling For' je treći album za The Pretty Reckless. Od prepoznatljivog stila modernog rock benda predvođenog atraktivnom pevačicom sada dobijamo retro izdanje koje kao da je snimljeno krajem šezdesetih. Na pitanje zašto su se Taylor Momsen i njen bend odlučili za ovakvu promenu, odgovor bi bio: vreme je za odrastanje.