19. 1. 2017.

The Juliana Theory ponovo na okupu #vesti

Kao jedan od značajnijih emo rock bendova 21. veka The Juliana Theory se vraća, za sada samo sa koncertnim nastupima. Oni će od 28. oktobra do 1. novembra biti deo Warped Rewind At Sea i svirati sa Good Charlotte, Less Than Jake, Mayday Parade, Reel Big Fish, Story Of The Year.


Frank Carter & The Rattlesnakes - Modern Ruin #recenzija

International Death Cult
2017

Za manje od dve godine Frank Carter je od frontmena hardcore legendi Gallows postao značajno ime današnje rock scene. 'Modern Ruin' je mnogo više od singlova "Lullaby" i "Wild Flowers", bez obzira što su obeležili 2016. godinu. Ovo je album prepun emocija ali i energije, koja je sada najpotrebnija!

AFI uživo kod Kimmel-a #video

AFI novi album 'AFI (The Blood Album)' je od sutra u prodaji, večeras na njihovoj facebook stranici možete da preslušate izdanje u live streamu. Recenziju pročitaj ovde. Bend je u nastupu kod Jimmy Kimmel-a promovisao neke od novih pesama, više u linkovima ispod.

New Found Glory i Lego pop-punk! #video

Chad Gilbert, poznatiji kao suprug Hayley Williams ali i osnivač i gitarista New Found Glory, snimio je pop-punk hinmu za Lego. Pesma promoviše kreativnost a spot pogledaj u linku ispod.


Deaf Havana "Trigger" uživo #video

Nedavno objavljeni singl "Trigger" kojim Deaf Havana najavljuju album 'All These Countless Nights'. Uživo snimak pesme nastao je u Air Studios. Novo izdanje je u prodaji od 27. januara.