31. 7. 2015.

Steve Harris & British Lion nove pesme #video

Na koncertu u Harlovu (UK) British Lion su odsvirali dve nove pesme "Spitfire" i "Bible Black". Još uvek nema zvaničnih informacija kada će Steve Harris i njegov drugi bend da uđu u studio. Njihov debi album pojavio se 2012.


Mayday Parade "Keep In Mind, Transmogrification Is A New Technology" #premijera #video

Odlična nova Mayday Parade pesma "Keep In Mind, Transmogrification Is A New Technology" naći će se na albumu 'Black Lines' koji će biti objavljen 9. oktobra. Veoma čudan spot je zapravo timelapse procesa kako je nastao omot novog albuma.

The Joy Formidable obradili "Twin Peaks" temu #video

Beskrajno simpatični The Joy Formidable pripremaju svoj novi album. Kao veliki fanovi serije Twin Peaks koja će uskoro dobiti svoj nastavak, bend je snimio svoju verziju čuvene teme koju je napisao veličanstveni Angelo Badalamenti.


Miss May I objavili "Deathless" #video #premijera

Nedavno obajvljeni singl "I.H.E." preslušajte ovde. "Deathless" je naslovna numera novog Miss May I albuma i drugi je singl albuma koji bi trebao da se pojavi 7. avgusta.


Beatsteaks novi singl "Ticket" #video #premijera

Sa nove kompilacije '23 Singles' stiže nova Beatsteaks pesma "Ticket". Sve numere na albumu su remasterizovane a bonus su dve neobjavljene. Ovo izdanje je odlično da se upoznate sa karijerom ovog zanimljivog nemačkog benda ili da se podsetite svih njihovih hitova ako se ih ikada pratili.