21. 11. 2013.

O novom Blink-182... #vesti

U skorašnjem intervjuu Mark Hoppus je izjavio da bi sledeći album Blink-182 mogao da producira Bill Stevenson. Još uvek nema potvrđenih informacija ali je sasvim izvesno da ćemo slušati novu Blink muziku naredne godine. Poslednji album 'Neighborhoods' izašao je 2011. posle toga krajem 2012. objavili su mini album 'Dogs Eating Dogs' digitalno i nezavisno.

Ko je Bill Stevenson?
Počeo je kao bubnjar kalifornijskog punk benda Descendents, sa kojim još uvek svira. Godinama je svirao u Black Flag i njegovom drugom projektu All. Za Stevenson-a bi moglo da se kaže da je jedan od najvažnijih punk producenata danas, spisak albuma iza kojih stoji je dug i impresivan. Samo neki od naslova su: Alkaline Trio - 'My Shame Is True', NOFX - 'Self Entitled', Rise Against - 'Endgame', Puddle of Mudd - 'Famous', Anti-Flag - 'The Terror State'...

U ostalim Blink-182 vestima: gitarista Tom DeLonge će ovog meseca objaviti knjigu za decu 'The Lonely Astronaut On Christmas Eve'. Oni koji su je pročitali opisuju je kao "knjigu za mlade i one koji su mladi u srcu!".
povezane vesti:
Blink-182 & LL Cool J (!?) #video
Blink-182 zatvorili Blizzcon 2013 #video
Blink-182 nastupili na KROQ-u #video

Zebrahead - Sirens #video #premijera

Ko je mogao da predpostavi da će Zebrahead u 2013. objaviti album koji će se slušati? Treći spot sa 'Call Your Friends' je za veselu "Sirens". Što se zvuka tiče ništa se ne menja - klasičan rap/punk; lepe žene u spotu se podrazumevaju, otprilike sve što i treba da očekujete od Zebrahead. Pesmu možete preuzeti besplatno preko ovog linka dovoljno je da ostavite svoje podatke i dobićete link za download.

povezane vesti:
Zebrahead - I'm Just Here For The Free Beer #video 
Zebrahead novi singl, uskoro #video 
Zebrahead - Call Your Friends #recenzija 

Mayday Parade - Ghosts #video #premijera

Američki alternativni rock bend Mayday Parade objavio je novi spot koji previše podseća na božićne hitove... Pesma dolazi sa poslednjeg albuma 'Monsters In The Closet'.

Bring Me The Horizon - "Shadow Moses" Vevo Go #video

Prvi snimci sa Vevo Go nastupa su za "Shadow Moses" i "Can You Feel My Heart". Koncert će uskoro biti objavljen u celini ali još uvek nema tačnog datuma.


povezane vesti:
Bring Me The Horizon najava za Vevo Go Shows #video 
Bring Me The Horizon/Crossfaith uživo #video 
Bring Me The Horizon - Go To Hell, For Heaven's Sake zvanični #video #premijera 

Winamp odlazi u zaborav #vesti

Vest koja mnoge neće ostaviti ravnodušnim jer od pojave PC računara 99% korisnika je koristilo Winamp kao program za slušanje muzike. Nullsoft je 1999. Winamp prodao AOL-u za neverovatnih $80 miliona ali muzička industrija i način slušanja muzike se dosta promenio u zadnjih par godina. Već neko vreme Winamp nije dobio noviju verziju i sada je zvanično da više neće ni da se "proizvodi". 20. decembra će biti zatvoreni web servisi i to će biti kraj winamp-a. Nama nostalgičnima ostaje da koristimo svoje stare (krekovane) verzije sve dok ne instaliramo nov sistem na PC-ju i onda kažemo "pa meni Winamp zapravo i ne treba...".

RIP Winamp
21. april 1997 - 20. decembar 2013