20. 6. 2017.

Foo Fighters najavljuju novi album 'Concrete And Gold'

Očekivano posle uspeha singla "Run", koji se nedavno pojavio, Foo Fighters su obelodanili naziv i detalje novog albuma. ‘Concrete And Gold’ je najavljen za 15. septembra objaviće ga Roswell/RCA. Ovo će biti deveti album u karijeri benda Dave Grohl-a i pojaviće se tri godine od osrednjeg 'Sonic Highways' (recenzija) snimanog u nekoliko američkih studija. Oni su tokom 2015. objavili besplatan EP 'Saint Cecilia'.

The Devil Wears Prada premijera spota "Worldwide"

The Devil Wears Prada posle višemesečne pauze nastavljaju sa promocijom odličnog 'Transit Blues' albuma (pročitaj recenziju). Originalan i koloritan spot za singl "Worldwide" možeš da pogledaš u linku ispod.


Waterparks u Evropi

Vaš novi omiljeni pop-punk bend Waterparks je objavio snimke sa Evropske turneje na kojoj promovišu debi album 'Double Dare' (pročitaj recenziju). Septembra se vraćaju na ove prostore kao headliner-i na zakazanim datumima po Britaniji i Nemačkoj. Više u linkovima ispod.


Moby protiv Trampa u "In This Cold Place"

Moby je objavio novi album 'More Fast Songs About The Apocalypse' koji može besplatno da se preuzme na ovoj adresi. Ovo je ponovna saradnja sa The Void Pacific Choir sa kojima je snimio i prethodni 'These Systems Are Failing'. Kao pristalica demokrata on se u novom spotu, animaciju je radio Steve Cutts, pored ostalih problema obračunava i sa aktuelnim predsednikom Amerike Donaldom Trampom. Pogledaj "In This Cold Place" u linku ispod.