22. 8. 2016.

You Me At Six se vraćaju sa "Night People" #video #premijera

You Me At Six se posle duge pauze vraćaju sa singlom i albumom nazvanim 'Night People'. Objavljivanje izdanja je zakazano za 13. januar 2017. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Korn "Insane" zvanični spot #video #premijera

U istom danu Korn su objavili audio verziju ali i zvanični spot za novu pesmu "Insane". To je drugi singl albuma 'The Serenity Of Suffering', u prodaji od 21. oktobra. Pogledaj spot u linku ispod.


Against Me! objavili spot za "Crash" #video #premijera

Treći singl albuma 'Shape Shift With Me' ali prvi zvanično spot. Prethodna dva pronađi na mikerecenzije. "Crash" je veoma garage-pop i malo odskače od onog na šta smo navikli od Against Me! Pogledaj spot u linku ispod.


Jimmy Eat World nova pesma "Get Right" #video #premijera #download

Jimmy Eat World se vraćaju novim singlom "Get Right". Pesma je objavljena kao singl i dostupna je za besplatno preuzimanje na njihovom sajtu. Novi album još uvek nije najavljen ali to se očekuje u narednom periodu.


Crown The Empire "Hologram" uživo sa Warped-a #video #premijera

Crown The Empire su pre nekoliko nedelja objavili novi album 'Retrograde', možeš ga preslušati na mikerecenzije i pročitaj recenziju ovde. Aktuelni singl "Hologram" predstavlja novi pravac u njihovoj muzici, na odobrenje ali i negodovanje nekih fanova. Kako pesma zvuči uživo, u produkciji kanala BVTV Music, snimljena na završenoj Vans Warped turneji pogledaj u linku ispod.


Korn drugi singl "Insane" #video #premijera

Korn su se definitivno vratili starom zvuku na novom albumu 'The Serenity Of Suffering'. Posle odličnog singla za "Rotting In Vain" objavljuju fantastičnu "Insane", preslušaj u linku ispod.