22. 2. 2017.

Knuckle Puck premijera "Indecisive"

Knuckle Puck su objavili prvu od dve numere koje će se naći na novom singlu. "Indecisive" preslušaj u linku ispod a "Calendar Days" će se pojaviti do 17. marta kada izdanje kreće sa zvaničnom prodajom.


Can't Swim opušteno sa "Quitting"

Jedna sasvim lagana pesma sa novog Can't Swim albuma 'Fail You Again'. Njihovo debi izdanje najavljeno je singlom "We Won't Sleep" početkom ovog meseca. Datum objavljivanja je 10 mart a izdavač Pure Noise. Preslušaj letargičnu "Quitting" u linku ispod.


At The Drive In najavljuju album sa "Incurably Innocent"

At The Drive In su objavili numeru "Incurably Innocent" kojim najavljuju novi album 'in•ter a•li•a'. Prethodni album 'Relationship of Command' pojavio se još 2000. da bi već sledeće prestali sa radom. Njihov konačni povratak na scenu označen je prošle godine singlom "Governed by Contagions". Preslušaj novu pesmu u linku ispod.


Knuckle Puck najavljuju novu muziku!

"Calendar Days / Indecisive" je novi singl koji će se pojaviti 17. marta za Rise. Ovo je prvo izdanje od Knuckle Puck još od njihovog debi izdanja 'Copacetic' objavljenog 2015. godine. Jedna od pesama će se pojaviti odmah, prati mikerecenzije za više informacija.