8. 6. 2016.

Preslušajte novu Blink-182 pesmu "Rabbit Hole" #stream #premijera

Drugi singl sa novog Blink-182 albuma 'California' je stigao. "Rabbit Hole" je veoma pop-punk, možda i previše, ako je to i moguće. Novo Blink-182 izdanje, prvo sa Matt Skiba-om na vokalu je u prodaji od 1. jula.


Yellowcard najavili novi album 'Yellowcard' #vesti

Yellowcard su se vratili u Hopeless Records, tako da će njihov deseti studijski album biti treće izdanje za ovu kuću. Jubilarni album jednostavno nazvan po bendu pojaviće se 30 septembra. Produkciju je ponovo radio Neal Avron (Twenty One Pilots, You Me at Six, All Time Low), kao i na prethodna šest albuma. Detalji izdanja u linku ispod.


Preslušajte novi Beartooth album 'Aggressive' #stream

Drugi Beartooth album je već neko vreme u prodaji na zadovoljstvo fanova i kritike. Recenziju izdanja pročitajte ovde. Preslušajte 'Aggressive' u linku ispod.


Sum 41 detalji novog albuma #vesti

Povratnički Sum 41 album zvaće se ’13 Voices’. Disk će se pojaviti 11. oktobra za Hopeless Records. Naslove pesama kao i poruku pevača Deryck Whibley-ja pogledajte u linku ispod.


Šta se dešava sa Paramore? #vesti

Prošlo je tri godine od poslednjeg Paramore albuma. Posle nekoliko meseci tišine bend je prvo redizajnirao svoje sajt, zapravo sklonio sve sa istog a onda su se pojavile fotografije...
Za sada samo dve na kojima pored Hayley Williams i Taylor York-a za istimo stolom sede i Justin Meldal-Johnsen (producent prošlog albuma) i Zac Farro, bubnjar koji ih je napustio još 2010. Paramore naravno ne govore o čemu se radi ali je sasvim izvesno da rade na novom materijalu.