23. 6. 2014.

A Day To Remember novi spot "End Of Me" #video #premijera

"Zašto ovaj dečak pere stepenice svaki dan ili zašto u gaćama skače po krevetu?" su neka od pitanja koja ćete postaviti sebi dok gledate novi A Day To Remember spot.
"End Of Me" sasvim očekivano novi singl, jedna od pesama koje se izdvajaju već posle prvog slušanja 'Common Courtesy' album (preslušajte izdanje na mikerecenzije u linku dole). Veoma ozbiljan spot sa dobrom porukom za razliku od prethodnog, fantastičnog "Right Back At It Again" u kome smo imali fekalije koje igraju i pevaju!

Pogledajte novi A Day To Remember spot:

We Came As Romans na Hellfest-u #video

Proteklog vikenda održan je francuski Hellfest. Neke od nastupa možete pronaći na sajtu arte televizije.

We Came As Romans su već neko vreme na turneji na kojoj promovišu poslednji album 'Tracing Back Roots'(Preslušajte album na mikerecenzije u linku dole). Komercijalno najuspešnije izdanje u njihovoj desetogodišnjoj karijeri sa hitovima "Fade Away", "Hope", "Never Let Me Go"...

We Came As Romans su umalo otkazali svoj nastup na Hellfest-u jer im je kasnila oprema.

Blink-182 obradili Misfits! #video

Blink-182 definitivno ne snimaju novi album ali su na turneji. Na Amnesia RockFest-u (Kanada, 20. jun) su čak odsvirali i obradu čuvene "Hybrid Moments" od punk legendi Misfits.

Ovog leta bend će svirati u Evropi pored nastupa na Sziget-u u Mađarskoj turneju završavaju kao glavne zvezde Reading/Leeds festivala u Engleskoj.



Pogledajte snimak sa Amnesia RockFest-a: