23. 12. 2012.

Premijera filma Black Veil Brides VIDEO


U petak 21. decembra u Los Angeles-u održana je premijera filma 'Legion Of The Black' benda Black Veil Brides. U režiji Patrick Fogarty-ja, po scenariju Andy Biersack, Patrick Fogarty i Richard Villa III,
'Legion Of The Black' predstavlja vizuelno priču konceptualnog albuma 'Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones'. Novo izdanje, treće za Black Veil Brides, pojaviće se u prodaji 8. januara. Priča filma predstavlja bandu The Wild Ones i njihovu borbu protiv F.E.A.R.
Prvi singl sa novog albuma je za pesmu "InThe End".


povezane vesti: Black Veil Brides "In The End" VIDEO

The Beatles, Mick Jagger ili Robbie Williams na novčanici od £10

The Beatles, Mick Jagger, Robbie Williams, David Beckham, Princess Diana među nominiranima za naličje nove novčanice od £10. Britanski The Mirror je objavio po navodima Englske Banke da je javnost predložila 150 imena poznatih Britanaca za lik na novoj novčanici.

Pored navedenih imena javnog života, među predlozima su i istorijske ličnosti: William Shakespeare, George Orwell, Sir Winston Churchill. Od ostalih predloga izdvajaju se John Cleese, Michael Parkinson, Terry Wogan, Stephen Hawking.

Zvaničnici banke su izjavili: "Svakako je interesantna lista predloga. Pokazuje raznovrsnost talenata i znamenitih ljudi koji su dostojni ovakvog priznanja".

Ovu peticiju je popisalo preko 25,000 britanaca.



Još jedan spot za Papa Roach VIDEO

Završetak ove godine Papa Roach obeležavaju novim spotovima sa aktuelnog 'The Connection' albuma. Početkom meseca objavili su spot za pesmu "Where Did the Angels Go" a sada i nov video za "Before I Die".


U spotu Jacoby Shaddix je u ulozi čoveka kog proganjaju iluzije izgubljene ljubavi. "Befor I Die" je power rock balada sa elektro elementima.

'The Connection' je sedmi album za kalifornijske NU-Metal velikane, izdat za Eleven Seven Music. To je prvi album izdat za novu kuću posle raskida sa DGC/Interscope. Album je naišao na podeljene ocene od strane kritičara.


povezane vesti:
Papa Roach spot za "Where Did The Angels Go?" VIDEO
recenzija: Papa Roach - The Connection