27. 5. 2014.

Kako Enter Shikari snimaju album [Ep.3] #video #ShikariAlbum4

Stvari se već zahuktavaju u ozbiljnom pravcu!
U četvrtom video dnevniku sa snimanja novog Enter Shikari albuma možemo videti klasifikaciju obilnog materijala koji je bend pripremio pre snimanja novih pesama. Kako odrediti koja kom žanru pripada od pop muzike preko komercijalnog metala do death metala...


Pogledajte epizodu broj 3.

Preslušajte novi 7Seconds album #stream

Od danas je album zvanično u prodaji a možete ga preslušati na mikerecenzije.

7Seconds su hardcore/punk veterani i ovo je njihov prvi album posle devet godina pauze. Novi disk nosi naziv 'Leave A Light On', izdavač je Rise Records.

7Seconds postoje od 1980. osnovači su braća Kevin Seconds i Steve Youth koji i danas čine osnovu benda i jedini su članovi originalne postave.

Beatsteaks - DNA #video #premijera #download

Beatsteaks će ovog leta objaviti svoj sedmi studijski album. Posle skoro dvadeset godina karijere nemci i dalje uspevaju da iznenade svojom prijatnom mešavinom punk rock-a sa indie pop-om.
Novi album nosi naziv 'Beatsteaks' i biće objavljen 1. avgusta. Prvi singl je "DNA" koji možete preslušati na mikerecenzije i preuzeti besplatno sa njihovog sajta dna.beatsteaks.com

Preslušajte Secrets reizdanje albuma 'Fragile Figures' #stream

Drugi album post-hardcore benda Secrets iz Kalifornije je doživeo ponovno izdanje sa četiri bonus pesme. 'Fragile Figures' je objavljen jula 2013. i četiri singla su pratila izdanje: "Ready for Repair", "Live Together, Die Alone", "Maybe Next May", "The Architect (Part Two)".


Disk je u prodaji preko Rise Records od 23. maja a možete ga preslušati na mikerecenzije: