12. 3. 2014.

Kako je snimljen čuveni A Day To Remember spot #video

"Right Back At It Again" bi svakako trebao da se proglasi za spot godine a kako su A Day To Remember snimili taj zanimljiv, originalan i veoma smešan spot možete pogledati u video klipu dole.
Album 'Common Courtesy' je objavljen online početkom oktobra, nešto kasnije se pojavio i disk sa tri bonus pesme. Za sada jedini spot je doživeo premijeru krajem decembra. Novi singl bi trebao uskoro da se pojavi, po nekim informacijama to će biti za pesmu "Sometimes You're the Hammer, Sometimes You're the Nail".




povezane vesti:
A Day To Remember "Right Back At It Again" #video #premijera
A Day to Remember uživo za Billboard #video
A Day To Remember “Good Things” #stream #audio

Kako su blessthefall snimali spot #video

Kako su Blessthefall snimali spot za treći singl sa 'Hollow Bodies' albuma, za koji gitarista Eric Lambert kaže da mu je najdraži od svih do sada.




povezane vesti:
blessthefall - Hollow Bodies #video #premijera

Kako su Mayday Parade snimali za Punk Goes 90s Vol. 2 #video

Treća pesma koju ćemo čuti sa Punk Goes '90s Vol. 2 albuma je Mayday Parade verzija pesme "Comedown" benda Bush.
Do sada su objavljene dve numere: Asking Alexandria obrada čuvene "Hurt" Nine Inch Nails-a i Get Scared i "My Own Worst Enemy" (u originalu Lit).
Album će objaviti Fearless Records 1. aprila.




povezane vesti:
Punk Goes ‘90s Vol. 2: Asking Alexandria #video #premijera
Detalji novog 'Punk Goes 90s Vol.2' albuma #vesti
Punk Goes 90's Vol.2 - Get Scared "My Own Worst Enemy" #video #premijera

Preslušajte novi Gameface album #audio #stream

Povratnici na svetskoj pop punk sceni, legende Gameface uskoro objavljuju svoj šesti album koji možete odmah preslušati na mikerecenzije. 'Now Is What Matters Now' je njihov prvi album posle deset godina pauze. Jeff Caudill pevač i gitarista kaže da je ovo njihov najbolji album i da će stari fanovi biti više nego zadovoljni.
Više o bendu Gameface saznajte u linkovima na dnu stranice.




povezane vesti:
Da li ste i vi fan Gameface-a #video

Taking Back Sunday - Happiness Is #recenzija

Hopeless Records
2014


Taking Back Sunday posle šest albuma mogu sebe da zovu i veteranima na muzičkoj sceni. Da jesu odrasli pokazuje ’Happiness Is’, umereniji, smisleniji i drugačiji album. Možda više nema one sirove energije koju su imali na početku karijere ali danas Taking Back Sunday više mogu da pruže svojim slušaocima nego pre petnaest godina kada su počinjali.

Koliko se njihov zvuk promenio na bolje pokuzuje prvi singl „Flicker Fade“, smirena ali ne i spora sa vrhunski odrađenim vokalima Adam Lazzara-e. Jedna od onih pesama koje kada čujete ne možete lako da zaboravite. „Stood A Chance“ sledi na albumu a i objavljena je kao drugi singl - kao da je snimljena za one koji ne mogu da prežale da se sve menja sa godinama; brza, energična, vesela i veoma retro.
’Happiness Is’ nastavlja dalje sa sporom „All The Way“ koja ima žestoko finale. Jedna od poznatijih sa izdanja je „Beat Up Car“ koju Taking Back Sunday sviraju na koncertima već mesecima; deluje ozbiljnije od ostalih sa gitarama koje dominiraju u refrenu i odličnoj ritam sekciji koja prati vokal u strofama, jedna po malo neočekivana pesma. Na „Better Homes and Gardens“ su snimili jedan od najlepših refrena na albumu, bilo bi šteta ako „We Were Younger Then“ ne bude neki od sledećih singlova.
They Don't Have Any Friends“ i „Like You Do“ sličnog senzibiliteta (vesele, brze i bučne) popunjavaju ostatak albuma. Najduža na ’Happiness Is’ je „It Takes More“, laganija od ostatka materijala i dosta emotivnija. Jedina balada na disku je „Nothing At All“ i ona zatvara izdanje.

Odličan album za Taking Back Sunday kojim su pokazali da mogu da napreduju i da nisu žanrovski ograničeni. U deset pesama uspeli su da spoje novo i staro, da zadovolje one koji ih prate od početka i one koji će to početi sa ovim diskom.

)