3. 8. 2015.

Enter Shikari putuju kroz vreme u "There's A Price On Your Head" #video #premijera

Spot za "There's A Price On Your Head" nastavak je saradnje Enter Shikari sa animatorom Peter MacAdams-om koji je bio zadužen za spot "Slipshod". Sama priča se nadovezuje na prethodni spot u kome je bend pravio nered u restoranu a sada beže od policije zbog toga ali odlaze u "nepoznatom" pravcu.
Pesma se nalazi na albumu 'The Mindsweep' koji možete preslušati na mikerecenzije.


Probajte nešto novo - Stories #video #premijera

Još jedan australijski metalcore bend, još jedan koji razbija! Stories će uskoro objaviti svoj debi 'The Youth To Become' - u prodaji od 14. avgusta. Novi spot je "Under Haze" i pesma je dobar prikaz koliko je ovaj bend napredovao. Oni koji su imali prilike da gledaju Stories nastupe ranije uglavnom nisu bili zadovoljni jer je bend još uvek bio tražio svoj zvuk i prepuštao se generičkim metalcore šablonima. Ipak novi singl je svima promenio mišljenje!


TRC "We Bring War" uživo #video

TRC uživo u čuvenom klubu Barfly u Kamdenu. "We Bring War" je singl sa njihovog prethodnog albuma 'Nation' (recenziju pročitajte ovde). Nedavno su objavili novi singl "Same. But Better" koji bi trebao da se nađe na njihovom sledećem izdanju.


twenty one pilots uživo na Lollapalooza 2015 #video

Trećeg dana američkog Lollapalooza festivala twenty one pilots su održali jedan od najboljih koncerata tokom sva tri festivalska dana. Oni promovišu svoj aktuelni 'Blurryface' sa kojim su dospeli na prvo mesto Billboard-ove liste albuma.