18. 7. 2016.

The Juliana Theory neobjavljena pesma "Slowly Flying Solo" #audio #premijera

The Juliana Theory će 19. avgusta objaviti vinil reizdanje poslednjeg albuma 'Deadbeat Sweetheartbeat'. Pored numera koje su se našle na originalnom izdanju, album je dopunjen sa četiri do sada neobjavljene pesme. 2005. godine ove četiri numere su se bile deo bonus DVD-a u limitiranim primercima. Sada će se po prvi put naći na audio nosaču zvuka. Preslušaj "Slowly Flying Solo" u linku ispod.


Against Me! nova pesma "333" #video #premijera

Against Me! su objavili singl "333" kojim najavljuju novi album 'Shape Shift With Me'. To je njihov sedmi studijski album, prethodni 'Transgender Dysphoria Blues' pojavio se 2014. godine. Izdanje će se pojaviti 16. septembra, prvi singl "333" preslušaj u linku ispod.


Korn nova pesma "Rotting In Vain" uživo #video #premijera

Korn su snimili novi album koji je sada u post-produkciji. Izdanje čiji naziv još nije poznat pojaviće se do kraja godine. Na koncertu u Čikagu bend je odsvirao novu pesmu "Rotting In Vain" pretpostavićemo da je to i prvi singl sa novog izdanja. U linku ispod pogledaj snimak.


Neck Deep "December" sa Mark Hoppus-om #video #premijera

Neck Deep objavljuju vinil singl sa dve nove verzije pesme "Decembre". Prva je snimljena sa Chris Carrabba-om iz Dashboard Confessional a druga sa Mark Hoppus-om iz Blink-182. Originalna verzija numere nalazi se na njihovom prošlogodišnjem albumu 'Life's Not out to Get You' - pročitaj recenziju. Dva nova spota pogledaj u linku ispod.