7. 10. 2013.

Max Raptor novi #video i album #stream

Engleski rockeri Max Raptor su ovih dana objavili svoj novi album 'Mother's Ruin'. U međuvremenu se pojavio i spot za aktuelni spot "England Breathes". Njihova muzika najviše podseća na Billy Talent ali Max Raptor nisu konkretno punk bend.







povezane vesti:
Probajte nešto novo - Max Raptor #video

Preslušajte novi Trivium #stream

U susret objavljivanju novog albuma Vengeance Falls, američki metalci Trivium su omogućuli preslušavanje čitavog albuma.

Preslušajte album


povezane vesti:
Nova Trivium pesma #audio
Trivium - Strife #video #premijera
Trivium "Strife" #video

You Me At Six turneja po Americi #video

Prva američka turneja za Engleze You Me At Six na kojoj su i glavne zvezde. Video dnevnik o dešavanjima na i izvan bine postavljen je na stranicama benda.



povezane vesti: 
You Me At Six na američkoj televiziji #video 
You Me At Six - Lived A Lie #video #premijera 
You Me At Six novi singl #audio #premijera 

Mudhoney novi spot #video #premijera

Sa 'Vanishing Point' albuma novi spot je za "The Only Son of the Widow from Nain". Ovo je drugi singl, prvi je bio za "I Like It Small".

Zanimljivo je kako Sub Pop Records pokušavaju da vrate svoj uticaj na muzičko tržište ulaganjem u spotove za svoje izvođače, reizdanjem starih albuma sada popularnih bendova... i sve to u vreme kada rapidno opada prodaja nosača zvuka.



povezane vesti:
Mudhoney posle dvadeset godina na televiziji #video 
Mudhoney - Vanishing Point 
25 godina Sub Pop-a VIDEO 

My Chemical Romance pevač solo projekat #audio

Gerard Way je prošlog vikenda nastupao u Sidneju u okviru ovogodišnjeg Graphic-a (konvencija strip autora). Osim što je predstavio svoje stripove na kojima je radio sa Grant Morrison-om, pevač je i odsvirao jednu novu pesmu. Teks za "Millions" je Way postavio na svojim stranicama još jula ove godine a u Sidneju je premijerno izveo novu pesmu. Preko svog twitter-a se zahvalio svima na podršci i rekao da mu je prijalo što je ponovo nastupao kao muzičar.

Amaterski snimak:


povezane vesti:
My Chemical Romance solo projekti AUDIO 
Strip pevača My Chemical Romance 
Objašnjenje My Chemical Romance-a 

Gorillaz neobjavljena pesma #vesti #audio

Muzičko/vizuelni projekat Gorillaz možda trenutno ne funkcionišu ali još uvek ima njihove neobjavljene muzike. Gostujući na BBC Radio2 Damon Albarn je pustio u etar pesmu "Whirlwing" koja je trebalo da se nađe na trećem izdanju 'Plastic Beach'.
Tokom prošle godine Albarn je nagoveštavao da bi mogao da snimi novi Gorillaz album ali bez Jamie Hewlett-a, su-osnivača i kreatora benda. U intervjuu za BBC pevač je rekao da je siguran da će biti novog Gorillaz albuma samo ne zna kada: "Jamie hoće da radi druge stvari i ja ga razumem. Sasvim sam siguran da u narednim godinama, će biti novog Gorillaz albuma".

Damon Albarn je objavio da radi na svom solo albumu sa producentom Richard Russell-om. Na pitanja o novom Blur albumu nema konkretnih odgovora ni od Albarn-a ni od ostalih članova.