24. 11. 2014.

Foo Fighters spot za "In The Clear" #video #premijera

Foo Fighters su objavili još jedan od spotova sa 'Sonic Highways' albuma/serije. Na kraju svake epizode bend je snimio spot u studiju u kome je i producirao pesmu. Za svoj novi album Grohl je snimio dokumentarnu seriju koja prati bend kroz svaki od osam studija za snimanje koji su veoma značajni za rock muziku Amerike. Pored procesa nastajanja novih numera više možete saznati o istoriji mesta u kome se nalaze kao i muzičkim počecima, ljudima i mestima značajnim za taj grad.

"In the Clear" je snimljena u New Orleans-u u Preservation Hall.


Fall Out Boy predstavili "American Beauty/American Psycho" #video #premijera

Fall Out Boy uskoro objavljuju šesti album 'American Beauty/American Psycho'. Disk će biti u prodaji od 20. januara. Prvi singl za naslovnu pesmu preslušajte u linkovima ispod.

Kultur Shock novi album 'IX', novi singl "Home" #video #stream

Kultur Shock su početkom meseca objavili novi album 'IX'. Prvi spot sa izdanja je za numeru "Home", snimljen prošlog leta u Hrvatskoj kao i na mnogim mestime širom Evrope. Bubnjar benda Chris Stromquist je bio zadužen za montažu svih snimaka koje je uglavnom sam napravio.


Pogledajte spot "Home" i preslušajte novi Kultur Shock album u linkovima ispod.

Don Broco novi singl "Money Power Fame" #video #premijera

Don Broco su ponovo uspeli, fantastična "Money Power Fame" je novi singl i najava za naredni album koji će se pojaviti tokom sledeće godine. Njihovo drugo izdanje u karijeri još uvek nema konkretan naziv ali mogući datum objavljivanja je 25. maj. Disk može da se poruči u nekoliko varijanti preko njihovog sajta.