7. 8. 2014.

Blink 182 održali nastup u Londonu #video

Koncert za zagrevanje pred nastup na Reading/Leeds Festivalu kao glavne zvezde Blink 182 su u Londonskoj O2 Brixton Academy-ji.
Set listu pesama kao i snimke pogledajte ispod.


Motionless In White i Dani Cradle Of Filth "Puppets 3 (The Grand Finale)" #video #premijera

Saradnja na koju se dugo čekalo Dani Filth pevač Cradle Of Filth gostovao je na novom Motionless In White albumu. 'Reincarnate' će biti u prodaji od 15. oktobra za Fearless Records.


Machine Head nova pesma uživo #video

Ako pratite Machine Head onda nije vest da su do nedavno snimali novi album, za to se potrudio Robb Flynn sa bezbrojnim klipovima koje je postavljao proteklih meseci. Sada su na turneji po Evropi.
Jedina do sada objavljena nova pesma je "Killers & Kings", koju su kao demo verziju objavili još aprila na Record Store Day. Novi album će se pojaviti do kraja godine.


SycAmour odličan novi spot "We're In Hell" #video #premijera

Veoma nasilan ali sa ispravnom porukom na kraju, snimljen u crno-beloj tehnici po uzoru na Sin City filmove je novi spot za buduće velike zvezde SycAmour. Singl dolati sa 'Indulgence: A Saga Of Lights'. Prvi singl je "Calm Down Juliet (What A Drama Queen)' albuma koji će se pojaviti 2. septembra za Hopeless Records.

"We're In Hell" je režirao Brandan Lee Keller.


Nedostaje vam Underoath probajte Sleepwave #video #premijera

Sleepwave je novi bend pevača Spencer Chamberlain-a najpoznatijeg po radu sa christian hardcore bendom Underoath proteklih šesnaest godina. Osnovu novog benda čine Chamberlain i Stephen Bowman. Njihov debi album 'Broken Compass' objaviće Epitaph 16. septembra.
Prvi singl je "Through The Looking Glass", pogledajte premijerno spot u linku ispod.


Da li je ovo omot novog Foo Fighters albuma #vesti

Na twitteru se pojavila fotografija koju su prodavnice u Americi dobile da dele svojim kupcima. Na kutiji je samo oznaka FF a na fotografiji, koju možete pogedati u linku dole, je predstavljen grad budućnosti na kome je na više mesta skiven broj 8.


Osmi Foo album još uvek nema konkretan naslov ali HBO tv serija o snimanju albuma je nazvana 'Sonic Highway'. Ako pratite bend na njihovim socijalnim mrežema onda ste primetili koordinate koje su postavljene, prva: "1 of 8: 36.152146 / -86.797483".